meloenhoofd

Hoe kan Nei therapie helpen bij het afvallen?

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie. Het werkt snel en doeltreffend. Deze methode is ontstaan vanuit verschillende disciplines, waaronder acupressuur, kinesiologie en NLP. Met behulp van NEI therapie kom je snel tot de kern van de reden voor je overgewicht en is daarom uiterst succesvol. Als je de kern & oorsprong van je overgewicht helder krijgt en kunt behandelen of helen werkt dat door in het hier & nu en in de toekomst. De oorspronkelijke reden voor je overgewicht wordt gevonden door je te testen met de daarvoor ontwikkelde testmethode, de spierspanningstest. Met behulp van de spierspanningstest wordt tijdens een NEI therapie sessie communicatie met het onderbewustzijn mogelijk gemaakt en worden onbewuste zaken bewust gemaakt. 

Hoe is NEI therapie ontstaan?

NEI therapie is ontwikkeld door Dr. Roy Martina. In zijn werk als huisarts ontdekte hij dat in 80% van de gevallen klachten een emotionele oorzaak hebben. Dit heeft hij verder onderzocht en hij heeft zich gespecialiseerd in onder andere acupunctuur, homeopathie, fytotherapie, lasertherapie, voedingstherapie, orthomoleculaire geneeskunde en manuele geneeskunde. Daarnaast heeft hij zich verdiept in toegepaste psychologie, neurowetenschap, acupressuur en kinesiologie waaruit de unieke NEI therapie is ontstaan. NEI therapie is inmiddels door de universiteit van Utrecht onderzocht en één van de meest veelbelovende alternatieve geneeswijzen genoemd.

Wat kun je met NEI therapie behandelen?

Eigenlijk kun je denken aan alles waar je ‘last’ van hebt, zowel fysieke als emotionele problemen. Denk aan hoofdpijn, rugpijn en vele andere fysieke klachten. Ook emotionele zaken die je dwarszitten zoals angsten, niet voor jezelf durven opkomen, besluiteloosheid, boosheid, irritaties en depressie kun je aanpakken met NEI therapie. Het werkt ook als het gaat om fobieën, als je wilt stoppen met roken, bij eczeem en allergieën en bij faalangst en dyslexie. Kijk voor meer toepassingen op www.praktijkdebalanz.nl 

Misschien ben je al bekend met NEI-therapie of NEI-coaching. In dat geval weet je welke verbluffende resultaten je met NEI therapie kunt behalen. Ben je nog niet bekend met NEI therapie en wil je er meer over NEI therapie weten om te bepalen of deze vorm van therapie bij jou past? Bel of mail gerust voor meer informatie of maak een afspraak voor een vrijblijvende intake & gratis kennismakingsgesprek.

Meer wegen leiden naar Rome!

Niet alleen NEI therapie kan je helpen naar een gezond gewicht & betere leefstijl. Er zijn diverse natuurgeneeskundige therapieen en technieken die MooiSlank graag toepast om je te helpen jouw doel te bereiken. Wil je weten welke vormen precies? Spreek dan een GRATIS intake af of lees meer over de toegepaste natuurgeneeskundige werkvormen op www.praktijkdebalanz.nl ???? MooiSlank werkt graag volgens een integrale aanpak, waarbij zowel lichaam als geest, voelen en denken worden betrokken bij het hele proces van bewust afvallen.

 

De Spaarstand bij afvallen: Feit of fabel?

In de nieuwste BLOG van MooiSlank lees je meer over de beruchte spaarstand di...

Lees meer

Leefstijl interventie in de toekomst vergoed uit het basispakket: waarom wachten?

De BGN-gewichtsconsulent is direct toegankelijk bij gewichtsproblematiek! We...

Lees meer
Meer nieuws

De Spaarstand bij afvallen: Feit of fabel?

In de nieuwste BLOG van MooiSlank lees je meer over de beruchte spaarstand di...

Lees meer

Leefstijl interventie in de toekomst vergoed uit het basispakket: waarom wachten?

De BGN-gewichtsconsulent is direct toegankelijk bij gewichtsproblematiek! We...

Lees meer
Meer nieuws
 • De kracht van afslanken in groepsverband!

  Liever niet 1-op-1 & een stok achter de deur? Ervaar dan de kracht van afslanken in groepsverban

  Lees meer
 • MooiSlank Methode

  De MooiSlank Methode: een no-nonsens integrale aanpak die werkt!

  Lees meer
 • Makkelijker afslanken met NEI-Therapie & Natuurgeneeskunde!

  Makkelijker afslanken met NEI-Therapie & Natuurgeneeskunde!

  Lees meer
 • Beweegprogramma

  Meer bewegen? Dan is het MooiSlank beweegprogramma iets voor jou!

  Lees meer