rolschaatsen

Hoe verbeter ik naast mijn voedingsgewoonten ook mijn leefstijl?

Vind je het lastig om in beweging te komen? Heb je een overwegend zittend beroep? Is de sportschool of een sportvereniging niet jouw ding? Of hou je gewoon niet van bewegen (sporten), terwijl je eigenlijk wel weet dat bewegen goed voor je is?

MooiSlank Oosterhout beweegprogramma voor een vitaal leven

Minder zitten en meer bewegen zijn belangrijke voorwaarden zijn voor een vitaal en waardevol leven. Maar na vele jaren ervaring weet ik dat alleen advies en tips geven niet werkt, althans niet duurzaam. Daarom doet MooiSlank Oosterhout alleen wat werkt: kleine verbeterstappen vaststellen, deze integreren in dagelijkse routines en koppelen  aan intrinsieke motivatie en zelfwaardering. Door het MooiSlank Oosterhout beweegprogramma ga je als vanzelfsprekend gezonder en dynamischer gedrag vertonen. Meetbaar. Minder zitten, meer bewegen, goed slapen. 

Jouw slimme alternatief

Het MooiSlank Breda beweegprogramma is het slimme alternatief voor de sportschool. En voor Weight Watchers. En voor Sonja Bakker. De meeste mensen houden fitness of een streng dieet namelijk niet vol, althans niet voor langere tijd. Met het MooiSlank Oosterhout beweegprogramma bereik jij bijna moeiteloos je persoonlijke doelen. Niet voor even maar voor de rest van je leven.

Zelf leren doen én volhouden

Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om je doelstellingen met behulp van fitness te bereiken. Alle adviezen die een fitnesstrainer je geeft kloppen. Maar de kunst is het vol te houden, zodat je jouw doelstelling bereikt. Daarom doet MooiSlank het anders! Ik vertel je niet wat je moet doen, maar leer je hoe je het kunt doen en vooral volhouden. Ik leer je vaardigheden die je de rest van je leven kunt toepassen. Zo word je jouw eigen personal trainer.

Wetenschappelijk onderbouwde methode 

De methode is wetenschappelijk onderbouwd, bewezen effectief en een door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) erkende interventie. 

Voor wie is het geschikt?

Misschien heb je het idee dat je voor een beweegprogramma al een bepaalde sportieve aanleg moet hebben. Het MooiSlank Oosterhout beweegprogramma richt zich juist op de minder sportieve mensen. Ik ga je niet stimuleren om vaker te sporten, maar juist meer te bewegen en minder te zitten gedurende de dag. Het programma is dus geschikt voor iedereen en alle leeftijden.

Hoe?

Je ontvangt in bruikleen een activity tracker, waarmee jouw dagelijkse activiteiten patroon zichtbaar wordt. Net als met voeding geldt ook hierbij: bewustwording is de eerste stap. Samen gaan we in vier gesprekken jouw doelstelling om actiever te worden omzetten in kleine goede daden. Kleine goede daden zijn de tussenstapjes die jou brengen bij je hoofddoelstelling. Kleine stappen samen zorgen voor een veel groter bereik dan 1 grote sprong ineens. Is de eerste stap te groot? Dan gaat er in je hoofd als het ware een 'gevaren' bel af waardoor je al snel afhaakt (en dat is dus ook de reden waarom je na een paar weken ijverig sporten je sportschool abbo aan de wilgen hangt!). MooiSlank helpt je om deze 'gevaren-bel' rustig te houden en van hieruit is elk doel wat je jezelf stelt haalbaar!

Voor wie is het beweegprogramma geschikt?

Het MooiSlank Oosterhout beweegprogramma is er voor iedereen die weer fit & energiek wil worden- dik of dun, groot of klein! Kies voor vitaliteit in je leven en begin met de eerste kleine stap door een GRATIS & vrijblijvend telefonisch orientatiegesprek aan te vragen voor meer informatie.

De Spaarstand bij afvallen: Feit of fabel?

In de nieuwste BLOG van MooiSlank lees je meer over de beruchte spaarstand di...

Lees meer

Leefstijl interventie in de toekomst vergoed uit het basispakket: waarom wachten?

De BGN-gewichtsconsulent is direct toegankelijk bij gewichtsproblematiek! We...

Lees meer
Meer nieuws

De Spaarstand bij afvallen: Feit of fabel?

In de nieuwste BLOG van MooiSlank lees je meer over de beruchte spaarstand di...

Lees meer

Leefstijl interventie in de toekomst vergoed uit het basispakket: waarom wachten?

De BGN-gewichtsconsulent is direct toegankelijk bij gewichtsproblematiek! We...

Lees meer
Meer nieuws
 • De kracht van afslanken in groepsverband!

  Liever niet 1-op-1 & een stok achter de deur? Ervaar dan de kracht van afslanken in groepsverban

  Lees meer
 • MooiSlank Methode

  De MooiSlank Methode: een no-nonsens integrale aanpak die werkt!

  Lees meer
 • Makkelijker afslanken met NEI-Therapie & Natuurgeneeskunde!

  Makkelijker afslanken met NEI-Therapie & Natuurgeneeskunde!

  Lees meer
 • Beweegprogramma

  Meer bewegen? Dan is het MooiSlank beweegprogramma iets voor jou!

  Lees meer